Parterapi

Parterapi

Er dit parforhold alt for længe blevet styret af kriser? Har du en fornemmelse af, at du har mistet letheden, den gensidige tiltrækning og forståelsen for hinanden? Kan du ikke huske sidste gang I grinte og talte eller bare nød øjeblikket? 


Jeg hjælper jer med at forstå jeres parforhold og forstå og genkende egne behov såvel som den andens.


Ved hjælp af effektiv parterapi er det muligt at finde hinanden igen. Finde letheden, trygheden og samhørigheden. 


I parterapien hjælper jeg jer med at analysere parforholdet, så I forstår hvorfor I påvirker hinanden. Hvorfor I kommer ind i en ond cirkel og hvordan I kan bryde den.


Ofte handler skænderier i hverdagen om overfladiske ting. I mange tilfælde er disse skænderier et udtryk for behov som ikke bliver mødt. Fx manglende opmærksomhed, tillid, respekt eller anerkendelse.


Fastlåste adfærdsmønstre skaber onde cirkler og småting kan blive til alvorlige konflikter.


Din psyke spiller også en rolle i dit parforhold. Jeg hjælper jer med at finde skjulte behov og følelser, der ligger gemt bag jeres adfærd.


I lærer at åbne op for hinanden og udtrykke følelser mere frit og uhæmmet. Vi arbejder med empati, så I bliver mere kærlige overfor hinanden, mere livlige, glade og nære sammen.


Med udgangspunkt i empati og forståelse hjælper jeg jer med at bryde de onde cirkler og finde forbindelse på ny.


Arbejdsmetoderne er forskellige og tilpasses det enkelte par. Der benyttes omtådets mest gennemprøvede og aneerkendte terapiformer.