Powerdag

Powerdag

I meget presserende og alvorlige tilfælde hvor I er i tvivl om parforholdet overhovedet har en fremtid, kan en Powerdag være noget for jer.


Særligt ved utroskab kan det være en fordel hurtigt at komme langt med parterapien, så I ikke risikerer at miste noget I fortryder.


Med en Powerdag bruger vi en hel dag sammen. Jeg hjælper jer med at finde svar og løsninger og i bedste fald hjælper jeg jer med at genfinde kontakten til hinanden.


En Powerdag er en intensiv dag, hvor vi har tiden til at gå i dybden uden afbrydelser. Så vi på kun en dag kan nå et godt stykke vej.


En Powerdag tilrettelægges efter jeres behov og skifter mellem en-til-en og par-samtaler. På den måde har I mulighed for indimellem roligt at kunne reflektere over jer selv i samtale med mig og til at organisere jeres tanker, før I vender tilbage til at kommunikere med jeres partner.


Ofte bruger par i krise en Powerdag til at beslutte om parforholdet har en fremtid. Mange undgår skilsmisse med en Powerdag, mens andre indser, at skilsmisse i deres situation er den rigtige beslutning.


En Powerdagen inkluderer 2 efterfølgende 30 minutters check-up telefonsamtaler. 


En Powerdag varer typisk 6 - 8 timer og koster 6000 kr. incl. 2 efterfølgende check-up telefonsamtaler a 30 minutters varrighed.