Parterapi

PARTERAPI

Gratis forsamtale.

I kan først starte i parterapi hos mig, når jeg har en ide om, jeg faktisk kan hjælpe jer. Derfor skal jeg først høre lidt om hvorfor I ønsker parterapi. Vi kan ringe, maile eller sms sammen. Samtidig vil jeg kunne besvare eventuelle spørgsmål.

Parterapi

Lær at bruge kriser i parforholdet til udvikling fremfor afvikling. Lær at løse jeres konflikter, så I begge bliver tilfredse. Lær hinanden at kende på et dybere plan og lær at genfinde kærlligheden til hinanden igen. Metoderne hertil er forskellige og tilpasses det enkelte par. Der benyttes områdets mest gennemprøvede og anerkendte terapiformer.


Hvor ofte "skal" man gå i parterapi?

Det korte svar er, at det bestemmer I selv, ligesom I selv vælger, hvornår I ønsker at afslutte parterapien. Jeg anbefaler dog de fleste par, der går her, at gå i parterapi 1 gang om måneden, måske lidt oftere i starten, afhængig af hvad udfordringerne handler om.


Hos Aarhus Parterapi arbejdes der primært med årsagsbehandling og ikke kun med symptom behandling. Derfor skal der være god tid mellem samtalerne, så de får tid til at virke og I har tid til at øve jeres nye færdigheder.


Ved årsagsbehandling finder vi underliggende årsager til udfordringerne i parforholdet. Vi arbejder dem igennem, så årsagerne bruges til udvikling og til at skabe kontakt mellem jer.


Hos Aarhus Parterapi er der altså ikke tale om, et quickfix der ikke holder mere end nogle måneder. Her laver vi varige forandringer, der holder. Netop dette er grunden til mine mange tilfredse kunder og flotte anbefalinger.


Efter den indlendende gratis forsamtale på telefon, mail eller sms kan vi aftale en tid, der passer jer og den egentlige parterapi kan starte.


Parterapien foregår Møgelgårdsvej 20 A, 8520 Lystrup. Lokalerne ligger i en separat bygning i et industrikvarter og er meget anonyme. Der er gratis parkering lige udenfor.