Parterapi anbefalinger

PARTERAPI ANBEFALINGER

 

Mette og Henrik: Vores samtaler med Jesper gav os en dyb indsigt og hjalp os gennem en ekstrem svær periode i vores parforhold. Tilgangen vil vi bære med os i fremtiden og vil hjælpe os til varig lykke.

 

Else og Thomas: Vi var meget tilfredse med Jesper. Vi havde brug for akut hjælp og Jesper var der, da vi havde brug for det. Muligheden for aftentider har været meget værdsat.

 

Lene og Hans: Vi har nydt at arbejde med Jesper over de sidste par måneder. Han hjalp os med at rumme og forstå forskellige problemer, som vi har kæmpet med i årevis. Samtaleformen er meget virksom også i dagligdagen. Vi vil anbefale ham til alle som har brug for hjælp. Han har bestemt hjulpet os til en bedre fremtid sammen.

 

Anne og Lars: Vi har været i parterapi hos Jesper. Vi fik hjælp til at føle os trygge ved at snakke om vores følelser. Han giver god feedback og samtaleøvelserne er ekstremt effektive. Han sørgede for en følelse af sikkerhed, humor og tillid som gjorde samtalerne afslappede og produktive. Det kan ellers være svært at turde dele sine problemer med en fremmed. Vi er taknemmelige for Jespers hjælp.

 

Stine og Torben: Vi blev forelskede igen.

 

Lisbeth og Peter: Vi fik hjælp til at få vores forhold tilbage på rette vej. Da vi blev gift var alt vidunderligt mellem os. Som årene gik forsvandt det vidunderlige. Jesper hjalp os med at finde tilbage til kærligheden.

 

Helen og Allan: Vi startede i parterapi på et tidspunkt hvor vores verden var faldet fra hinanden. Vi sov hver for sig. Vi fik hjælp til at finde kærligheden til hinanden igen. Vi har været tilbage nogen gange for at gå genopfrisket at det kan lade sig gøre. Jesper er meget dygtig og han føler for det han laver. Vi anbefaler Aarhus Parterapi til alle.

 

Sara og Steen: Vi var ikke sikre på hvad vi skulle forvente eller kunne håbe på, da vi startede hos Jesper. Vi må indrømme vi blev positivt overraskede. Vi blev begge glade for samtalerne og der har været en mærkbar positiv forandring i vores samvær. Vi er glade for vi tog chancen med Jesper.

 

Kate og Martin: Jesper stiller tankevækkende og nogen gange provokerende spørgsmål for at hjælpe os ud af busken. Vi fik hjælp til at navigere i en travl hverdag uden at miste hinanden af syne.

 

Anne og Casper: Det er nærmest et mirakel. Efter få samtaler er vores parforhold transformeret fra skidt til fantastisk. Selvom vi er de samme er vi alligevel forandrede.

 

Maria og Martin: Vi har fået stor hjælp hos Aarhus Parterapi. Jesper hjalp os med at holde fokus, trods angst og store udfordringer.

 

Caroline og Tommy: Jesper reddede vores ægteskab. Ganske enkelt. Da vi startede var vi begge stædige og sikre på den anden tog fejl. Vi så at vores kamp om rigtigt og forkert gjorde os ullykkelige. Han var efter os og lod os ikke slippe af sted med ukærligheden. Det virkede. Vi er stærkere og mere kærlige end nogensinde.

 

Tina og Rasmus: Vi kom til Jesper på et tidspunkt hvor vores verden var faldet helt fra hinanden. Bekymringer, angst, depression og lavt selvværd fyldte vores hverdag. Jesper er positiv og medmenneskelig og let at snakke med. Han hjalp os til et mere positivt syn på os selv og vores parforhold. Vi så altid frem til samtalerne som vi fik stor gavn af. Ønsker bare vi var startet for mange år siden, men det er heldigvis aldrig for sent.

 

Anne Sofie og Michael: Jesper hjalp os gennem vores sorg og fortrydelse. Han hjalp os fra at være negative til at være positive. Han hjalp os til at genfinde troen på parforholdet.

 

Henriette og Jesper: Inden vi startede hos Jesper havde vores ægteskab dystre udsigter. Det gik den helt forkerte vej og vi havde begge næsten opgivet håbet. Jesper fik os hevet ud af vores fortvivlelse med sin hjertelighed og engagement. Han hjalp os gennem de hårde tider så vi fandt lykken igen.

 

Henrik og Thomas: Jesper hjalp mig med mit forhold til min stedsøn. Vi var kommet helt skævt ind på hinanden og jeg anede ikke hvad jeg skulle gøre. Vi har nu begge lært noget om os selv og hinanden og jeg holder umådeligt meget af ham.

 

Birgitte og Ulrik: Jesper har hjulpet os gennem 5 samtaler. Han er som et frisk pust. Han kan sit kram og er god til at lytte.

 

Annette og Brian: Vi besluttede at give parterapi en sidste chance, før vi gik fra hinanden. Vi havde fået anbefalet Aarhus Parterapi af en veninde og allerede efter første samtale havde vi det bedre sammen. Vi fik håb og hjælp.

 

KONTAKT

Aarhus Parterapi

Julsøvej 238, 8240 Risskov

Ring eller sms til 20 33 48 88

Mail til kontakt@aarhusparterapi.dk