Parterapeut

Parterapeut

Jesper Fristed

Jeg er uddannet både individuel terapeut, gruppeterapeut og parterapeut. Jeg beskæftiger sig udelukkende med parterapi for at være bedst på området. Jeg er certificeret af både Socialministeriet og Dansk Psykoterapeut forening via IFGA.

Jeg er uddannet hos IFGA - Institut for gestalt analyse (Bjødstrup). Her har jeg studeret i 7 år, herunder 2,5 års specialisering i parterapi. Jeg har beskæftiget mig professionelt med parterapi siden 2008 og arbejder med områdets mest gennemprøvede og anerkendte terapiformer.


Min passion for forelskelse, kærlighed og samliv har udviklet sig gennem mange år. Faktisk hele mit liv. Mine forældre blev skilt før jeg blev født og jeg begyndte tidligt at undre mig over de dynamikker, der får mennesker, som engang har elsket hinanden, til at behandle hinanden så skilsmisse blir en mulighed.


Som ung og voksen kæmpede jeg selv i lange svære perioder med kærligheden. Jeg indså til sidst, at hvis jeg gjorde som jeg plejede, uden at lære noget nyt, ville det ende som det plejede... ensomt. Efter at have prøvet en masse forskellig terapi, der ikke rigtig havde nogen varig effekt, besluttede jeg mig for selv at uddanne mig til psykoterapeut, for på den måde finde ud af hvordan det hele hang sammen. Det var den bedste beslutning i hele mit liv. 


Jeg har nu i mange år levet et lykkeligt og livfuldt liv og jeg er taknemlig for at kunne hjælpe andre med at genfinde og udvikle kærligheden.