Anbefalinger

Anbefalinger af parterapeut Jesper Fristed

Mange par har gennem årerne vist deres taknemlighed ved at give mig deres anbefaling. Der er samlet et udpluk af dem her.


Mette og Henrik

Vores samtaler med Jesper gav os en dyb indsigt og hjalp os gennem en ekstrem svær periode i vores parforhold. Tilgangen vil vi bære med os i fremtiden og vil hjælpe os til varig lykke.


Else og Thomas

Vi var meget tilfredse med Jesper. Vi havde brug for akut hjælp og Jesper var der, da vi havde brug for det. Muligheden for aftentider har været meget værdsat.


Lene og Hans

Vi har nydt at arbejde med Jesper over de sidste par måneder. Han hjalp os med at rumme og forstå forskellige problemer, som vi har kæmpet med i årevis. Samtaleformen er meget virksom også i dagligdagen. Vi vil anbefale ham til alle som har brug for hjælp. Han har bestemt hjulpet os til en bedre fremtid sammen.


Anne og Lars

Vi har været i parterapi hos Jesper. Vi fik hjælp til at føle os trygge ved at snakke om vores følelser. Han giver god feedback og samtaleøvelserne er ekstremt effektive. Han sørgede for en følelse af sikkerhed, humor og tillid som gjorde samtalerne afslappede og produktive. Det kan ellers være svært at turde dele sine problemer med en fremmed. Vi er taknemmelige for Jespers hjælp.


Stine og Torben

Vi blev forelskede igen.


Lisbeth og Peter

Parterapien hjalp vores parforhold tilbage på rette spor. Da vi blev gift var alt vidunderligt mellem os. Som årene gik forsvandt det vidunderlige. Jesper hjalp os med at finde tilbage til kærligheden.


Helen og Allan

Vi startede i parterapi på et tidspunkt hvor vores verden var faldet fra hinanden. Vi sov hver for sig. Vi fik hjælp til at finde kærligheden til hinanden igen. Vi har været tilbage nogle gange for at få genopfrisket at det kan lade sig gøre. Jesper er meget dygtig og han føler for det han laver. Vi anbefaler Aarhus Parterapi til alle.


Sara og Steen

Vi var ikke sikre på hvad vi skulle forvente eller kunne håbe på, da vi startede hos Jesper. Vi må indrømme vi blev positivt overraskede. Vi blev begge glade for samtalerne og der har været en mærkbar positiv forandring i vores samvær. Vi er glade for vi tog chancen med Jesper.


Kate og Martin

Jesper stiller tankevækkende og nogen gange provokerende spørgsmål for at hjælpe os ud af busken. Vi fik hjælp til at navigere i en travl hverdag uden at miste hinanden af syne.


Anne og Casper

Det er nærmest et mirakel. Efter få samtaler er vores parforhold transformeret fra skidt til fantastisk. Selvom vi er de samme er vi alligevel forandrede.


Maria og Martin

Vi har fået stor hjælp hos Aarhus Parterapi. Jesper hjalp os med at holde fokus, trods angst og store udfordringer.


Caroline og Tommy

Jesper reddede vores ægteskab. Ganske enkelt. Da vi startede var vi begge stædige og sikre på den anden tog fejl. Vi så at vores kamp om rigtig og forkert gjorde os ulykkelige. Han var efter os og lod os ikke slippe af sted med ukærligheden. Det virkede. Vi er stærkere og mere kærlige end nogensinde.


Tina og Rasmus

Vi kom til Jesper på et tidspunkt hvor vores verden var faldet helt fra hinanden. Bekymringer, angst, depression og lavt selvværd fyldte vores hverdag. Jesper er positiv og medmenneskelig og let at snakke med. Han hjalp os til et mere positivt syn på os selv og vores parforhold. Vi så altid frem til samtalerne som vi fik stor gavn af. Ønsker bare vi var starter for mange år siden, men det er heldigvis aldrig for sent.


Anne Sofie og Michael

Jesper hjalp os gennem vores sorg og fortrydelse. Han hjalp os fra at være negative til at være positive. Han hjalp os til at genfinde troen på parforholdet.


Henriette og Jesper

Inden vi startede hos Jesper havde vores ægteskab dystre udsigter. Det gik den helt forkerte vej og vi havde begge næsten opgivet håber. Jesper fik os hevet ud af vores fortvivelse med sin hjertelighed og engagement. Han hjalp os gennem de hårde tider, så vi fandt lykken igen.


Henrik og Thomas

Jesper hjalp mig med mit forhold til min stedsøn. Vi var kommet skævt ind på hinanden og jeg anede ikke hvad jeg skulle gøre. Vi har nu begge lært noget om os selv og hinanden. Jeg holder umådeligt meget af min stedsøn, hvilket jeg ikke havde fået vist ham på en tydelig måde.


Birgitte og Ulrik

Jesper har hjulpet os gennem 4 samtaler. Han er som et frisk pust. Han kan sit kram og er god til at lytte.


Anette og Brian

Vi besluttede at give parterapi en sidste chance, før vi gik fra hinanden. Vi havde fået anbefalet Arhus Parterapi og allerede efter første samtale havde vi det bedre sammen. Vi fik håb og hjælp.


Gitte og Flemming

Da vi opsøgte Jesper var vi næsten flyttet fra hinanden, især mentalt. Jesper har via samtaler og enkle øvelser fået os til at finde tilbage til de kærlige følelser for hinanden. Vi bruger alle tusindvis af kroner på materielle goder, men vi anbefaler alle par at investere i parterapi. Det er en investering i sand lykke.


Maria og Kjartan

Jesper er en utrolig dygtig terapeut. Vi mærker at han vil os det allerbedste. Han har et stort varmt hjerte og en oprigtighed der gør, man føler sig tryg med det samme. Han brænder for at skabe bånd og vi føler os meget heldige med, at vi endte hos Jesper. Vi kunne ikke være i bedre hænder. Sammen med Jesper genfandt vi kærligheden til hinanden. Vi kan varmt anbefale Jesper.